Feil ved innlogging

Dersom du får beskjed om at du har feil brukernavn eller passord, og du er sikker på at du skriver riktig er det 2 ting du kan prøve.

1. Prøv å logge inn via en annen nettleser. Dersom dette funker kan det være at du må slette nettleserdataen i din nettleser. Instruksjoner på dette finner du ved å søke på "slett nettleser data" pluss navnet på din nettleser. For eksempel, slett nettleser data chrome, slett nettleser data firefox. Vi har også listet opp de mest brukte nettlesere og instruksjoner til hvordan slette nettleserdata under.

2. Prøv å opprette et nytt passord ved å trykke "Glemt passord?"

Dersom ikke dette fungerer send oss en mail på support@divako.no så skal vi hjelpe deg :)