Hva er LoRaWAN?

LoRaWAN er en forkortelse for Long Range Wide Area Network. Det er en type Low Power Wide Area Network (LPWAN) som bruker åpen kildekode-teknologi og sender over ulisensierte frekvensbånd. Designet for tingenes internett (IoT), gir LoRaWAN-teknologi en langt lengre rekkevidde enn WiFi- eller Bluetooth-tilkoblinger, fungerer godt innendørs, og er spesielt verdifull for applikasjoner i avsidesliggende områder der mobilnettverk har dårlig dekning.

les mer her:
Stikkord