Kommuner

Vi gir kommuner det de trenger for å komme igang med IoT!

Divako er tilpasset kommuner som er helt fersk med IoT, og samtidig avansert, skalerbar og funksjonsrik nok for de som har lang erfaring og er klare for å ta neste steg. Endelig en norsk utviklet komplett plattform for husvannmålere og annen sensorikk. Lokal support og støtte, rask og effektiv tilpasning og utvikling.

Divako har alt du trenger for effektiv administrasjon og håndtering av IoT-data. Under finner du en oversikt over de mest sentrale funksjonene. Løsningen er under kontinuerlig utvikling og ny funksjonalitet slippes jevnlig. Er det noe du savner i beskrivelsen under så ta kontakt!

Utvid ditt sonevanns-nettverk på en svært kosteffektiv måte!

Mange kommuner har god kontroll på sin vannproduksjon. Mange kommuner har god kontroll på sin vannproduksjon og da i størst grad sitt hoveddistribusjonsnett. Men lenger ut i nettet, har de ofte mindre kontroll. Det kan være kostbart å trekke strøm til alle punkter på nettet man har trenger å overvåke. Det trenger du ikke lenger!

Vi har markedets mest kosteffektive løsning for installasjon av batteridrevet elektromagnetisk måler. Plug & play, ferdig konfigurert fra oss får du måler og data klargjort i skyløsning. Overvåk målerne dine i divako, eller send data videre til ditt eksisterende lekksøk-/ SD-system.

Med enkelt og effektivt web-grensesnitt konfigurerer vi MAG8000 til å sende data til din konto i Divako. Du kan selv velge hvor hyppig du vil ha data, og med hvor høy oppløsning. Helt inntil data pr minutt. Måleren leverer akkumulert volum på en eller flere tellere, flow, batterikapasitet og en rekke alarmer.

I skyløsningen kan du selv sette grenseverdier for varsling, eller du kan aktivere ferdige API for sending av data til andre systemer.

Måleren kan monteres pottet i kum (IP68) og med transmitter, batteri og antenne oppunder kumlokk, evnt antennen rett utenfor kum dersom det ikke er dekning nede i kum. Ingen krav til rettstrekk, minimal installasjonskost. Ingen teknisk installasjon ut over transmitter og antenne (evnt ekstern batteripakke om ønskelig). Forutsetter GSM dekning på stedet. Du får måler komplett med SIM, ferdig aktivert.

Les mer>>>